marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Ajax 1

AFC Ajax is opgericht in 1900 en daarmee was direct het eerste elftal van Ajax, Ajax 1, een feit.
Het Ajax team heeft in de loop der jaren verschillende stadions gespeeld, tot 1996 in De Meer en vanaf 1996 in de (Johan Cruijff) Arena.
Iconen van het eerste Elftal zijn door de jaren heen klinkende namen als Rinus Michels, Sjaak Zwart, Marco van Basten, Frank de Boer, Danny Blind, Ruud Krol, Louis van Gaal. en niet te vergeten de legendarische Joagh Cruijff met zijn nummer 14.
De spelers van Ajax zijn uiteraard bepalend voor her succes van Ajax en daarmee ook op je weddenschap op een Ajax wedstrijd.
Ajax 1 speler

Waar kun je op wedden bij Ajax?

De meest gangbare weddenschap is natuurlijk; gaat Ajax winnen van de tegenstander? Of wel de 1 x 2 weddenschap. Je zet dan in op de thuisploeg (1), gelijkspel (x) of de bezoekende club (2).
Maar er zijn veel en veel meer opties, zoals wordt er tijdens de wedstijd gescoord of hoeveel doelpunten worden er gemaakt. Maar ook wat is de uitslag bij rust. En natuurlijk of Ajax de nr 1 van de Eredivisie wordt.
In de Eredivisie wordt het meest gegokt op de club in de hoogste regionen, zoals Ajax, Feyenoord of PSV. Maar ook in de lagere regionen is er genoeg om voor te strijden. Zoals wie gaat er degraderen? En afhankelijk van de teams en de voorspelbaarheid van de uitslag, heeft dit invloed op de odds en je winkans.
Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers biedt gokken op Ajax aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Ajax.

De top bookmakers voor Ajax

Circus
Free bets
€250