marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Ajax Vrouwen

Het Ajax Vrouwen team is opgericht in 2012 en het eerste seizoen was het vrouwen team actief in de Women’s BeNe League, een Belgisch/Nederlandse voetbalcompetitie.
De eerste prijs die Ajax Vrouwen mocht noteren was de KNVB-beker in 2014, na winst op PSV. En in het seizoen 2016/2017 werd Ajax Vrouwen voor het eerst landskampioen, met trainer Ed Engelkens aan het roer. Maar ook het volgende seizoen was succesvol en resulteerde in het landskampioenschap, nu onder leiding van trainer Benno Nihom.
Internationaal is Ajax Vrouwen inmiddels al weer jaren actief in de UEFA Women’s Champions League.
Het Ajax Vrouwen team heeft sportpark “De Toekomst” als thuisbasis.
Ajax vrouwen

Waar kun je op wedden bij Ajax?

De meest gangbare weddenschap is natuurlijk; gaat Ajax winnen van de tegenstander? Of wel de 1 x 2 weddenschap. Je zet dan in op de thuisploeg (1), gelijkspel (x) of de bezoekende club (2).
Maar er zijn veel en veel meer opties, zoals wordt er tijdens de wedstijd gescoord of hoeveel doelpunten worden er gemaakt. Maar ook wat is de uitslag bij rust. En natuurlijk of Ajax de nr 1 van de Eredivisie wordt.
In de Eredivisie wordt het meest gegokt op de club in de hoogste regionen, zoals Ajax, Feyenoord of PSV. Maar ook in de lagere regionen is er genoeg om voor te strijden. Zoals wie gaat er degraderen? En afhankelijk van de teams en de voorspelbaarheid van de uitslag, heeft dit invloed op de odds en je winkans.
Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers biedt gokken op Ajax aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Ajax.

Top bookmakers Ajax

Circus
Free bets
€250