marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

De competities

Ajax is zowel in de nationale als internationale competities op hoog niveau actief. Competities waar Ajax o.a in vertoefd, zijn de Eredivisie, KNVB Beker, Johan Cruijff schaal en de Champions League.
In het seizoen 2021/2022 werd Ajax voor de 36e keer landskampioen en ook op dit moment heeft Ajax een goede kans.
Belangrijkste rivalen in de Eredivisie zijn Feyenoord en PSV, bij de laatste gaat het vaak om het landskampioenschap en in 2021/2022 moest Ajax helaas de KNVB Beker bij PSV achterlaten.
Internationaal wist Ajax in 2021/2022 een mooie succes te boeken door alle poulewedstrijden in de Champions League te winnen. Maar in het seizoen 2022/2023 treft Ajax een zware poule met tegestanders als Liverpool, SSC Napoli en de Rangers, waardoor Ajax niet vanzelsfprekend hoog zal scoren.
Het succes van Ajax in de competies maakt het wedden op Ajax interessant en spannend.
Ajax competities

Waar kun je op wedden bij Ajax?

De meest gangbare weddenschap is natuurlijk; gaat Ajax winnen van de tegenstander? Of wel de 1 x 2 weddenschap. Je zet dan in op de thuisploeg (1), gelijkspel (x) of de bezoekende club (2).
Maar er zijn veel en veel meer opties, zoals wordt er tijdens de wedstijd gescoord of hoeveel doelpunten worden er gemaakt. Maar ook wat is de uitslag bij rust. En natuurlijk of Ajax de nr 1 van de Eredivisie wordt.
In de Eredivisie wordt het meest gegokt op de club in de hoogste regionen, zoals Ajax, Feyenoord of PSV. Maar ook in de lagere regionen is er genoeg om voor te strijden. Zoals wie gaat er degraderen? En afhankelijk van de teams en de voorspelbaarheid van de uitslag, heeft dit invloed op de odds en je winkans.
Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers biedt gokken op Ajax aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Ajax.

Top bookmakers voor Ajax

Circus
Free bets
€250