marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

De Fans

Ajax heeft een enorme trouwe fan schare, grotendeels vooral bevlogen voetbal fans, maar een kleine harde kern, de wat meer omstreden F-side. In het totaal heeft Ajax 39.000 seizoenkaarthouders en is hiermee koploper in de Eredivisie en 90.000 fans zijn lid van de in 1992 opgerichte supportersvereniging.
Er wordt wel eens gezegd, zonder fans geen voetbal. Een waar woord! Enerzijds natuurlijk door support en spelplezier in de stadion. Het belang bleek maar weer eens bij de lege stadions in de Corona lock-downs. Maar ook de bijdrage aan de begroting van de club; de seizoenkaarten en uitgaves in het stadion, is groot.
De fans van Ajax zijn als supporter belangrijk voor het succes van Ajax en als fan kies je natuurlijk al gauw voor je eigen club bij wedden op een wedstrijd.
Ajax fans

Waar kun je op wedden bij Ajax?

De meest gangbare weddenschap is natuurlijk; gaat Ajax winnen van de tegenstander? Of wel de 1 x 2 weddenschap. Je zet dan in op de thuisploeg (1), gelijkspel (x) of de bezoekende club (2).
Maar er zijn veel en veel meer opties, zoals wordt er tijdens de wedstijd gescoord of hoeveel doelpunten worden er gemaakt. Maar ook wat is de uitslag bij rust. En natuurlijk of Ajax de nr 1 van de Eredivisie wordt.
In de Eredivisie wordt het meest gegokt op de club in de hoogste regionen, zoals Ajax, Feyenoord of PSV. Maar ook in de lagere regionen is er genoeg om voor te strijden. Zoals wie gaat er degraderen? En afhankelijk van de teams en de voorspelbaarheid van de uitslag, heeft dit invloed op de odds en je winkans.
Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers biedt gokken op Ajax aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Ajax.

Top bookmakers Ajax

Circus
Free bets
€250