marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Johan Cruijff Arena

De Arena is vanaf 1996 de thuisbasis van Ajax en in 2018 omgedoopt naar Johan Cruijff Arena. Met een capaciteit van meer dan 55.00 toeschouwers is het één van de grootste stadions van Nederland. Een wereldberoemd stadion, met jaarlijks veel bezoekers.
Naast Ajax spelen ook de Amsterdam Admirals er hun thuiswedstrijden.
Het stadion heeft een bijzondere vorm en lijkt een beetje op een vliegende schotel. De trappenhuizen zijn zodanig met elkaar verbonden dat het een beeld geeft van veters in schoenen. En de ronde gaten aan de buitenkant moeten het gevoel geven dat je hier een bal doorheen kunt schoppen.
De Johan Cruijff Arena is als thuisbasis een belangrijk onderdeel van het succes van Ajax en dus ook op wedden op Ajax.
Johan Cruijff Arena

Waar kun je op wedden bij Ajax?

De meest gangbare weddenschap is natuurlijk; gaat Ajax winnen van de tegenstander? Of wel de 1 x 2 weddenschap. Je zet dan in op de thuisploeg (1), gelijkspel (x) of de bezoekende club (2).
Maar er zijn veel en veel meer opties, zoals wordt er tijdens de wedstijd gescoord of hoeveel doelpunten worden er gemaakt. Maar ook wat is de uitslag bij rust. En natuurlijk of Ajax de nr 1 van de Eredivisie wordt.
In de Eredivisie wordt het meest gegokt op de club in de hoogste regionen, zoals Ajax, Feyenoord of PSV. Maar ook in de lagere regionen is er genoeg om voor te strijden. Zoals wie gaat er degraderen? En afhankelijk van de teams en de voorspelbaarheid van de uitslag, heeft dit invloed op de odds en je winkans.
Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en veel bookmakers biedt gokken op Ajax aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Ajax.

Top bookmakers Ajax

Circus
Free bets
€250