marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Double Chance wedden op Ajax

Een Double Chance weddenschap verhoogt je kans op winst. Maar hoe werkt het en wat zijn wedtips?

Double Chance wedden bij Ajax
Image by Freepik

Hoe werkt Double Chance wedden?

Double Chance wedden is een gokstrategie waarbij je inzet op twee van de drie mogelijke uitkomsten van een wedstrijd: een overwinning voor Ajax of een gelijkspel. Dit betekent dat je twee kansen hebt om te winnen, wat de kans vergroot dat je geld wint.

Stel je voor dat Ajax speelt tegen PSV. Als je Double Chance wedt op Ajax, dan wed je op twee uitkomsten tegelijk: een overwinning voor Ajax OF een gelijkspel. Dit betekent dat je wint als Ajax wint, maar ook als de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. De enige manier waarop je zou verliezen is als PSV de wedstrijd wint.

Dit type weddenschap kan een goede keuze zijn als je denkt dat Ajax een sterke kans heeft om te winnen, maar je niet zeker weet of ze het ook daadwerkelijk zullen doen. Door te kiezen voor Double Chance, bescherm je jezelf tegen een onverwachte nederlaag en heb je meer kans om te winnen.

Is Double Chance wedden een variant op 1X2 wedden?

Ja, double chance wedden is een variant op de 1X2 weddenschap. Bij een 1X2 weddenschap voorspel je de uitkomst van een wedstrijd, waarbij 1 staat voor winst voor het thuisteam, X voor gelijkspel en 2 voor winst voor het uitspelende team. Bij double chance wedden kun je echter twee van deze opties combineren om je kans op winst te vergroten.

Het voordeel van double chance wedden is dat je meer kans hebt om te winnen, omdat je twee van de drie mogelijke uitkomsten afdekt. Dit betekent echter ook dat de odds lager zijn dan bij een 1X2 single bet, omdat de kans op winst groter is.

Wat zijn voorbeelden van Double Chance weddenschappen?

Om eea te verduidelijken, hier zijn een paar voorbeelden van Double Chance weddenschappen bij Ajax:

 1. Ajax wint of gelijkspel:
  Dit is de meest voor de hand liggende Double Chance weddenschap bij Ajax. Als je deze weddenschap plaatst, wed je op twee uitkomsten: Ajax wint de wedstrijd of de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Je zou alleen verliezen als de tegenstander van Ajax de wedstrijd wint.

 2. Tegenstander wint of gelijkspel:
  Hoewel deze weddenschap niet op Ajax zelf gericht is, kan het een goede keuze zijn als je denkt dat de tegenstander van Ajax een zware wedstrijd zal spelen. Als je deze weddenschap plaatst, wed je op twee uitkomsten: de tegenstander wint de wedstrijd of de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Je zou alleen verliezen als Ajax de wedstrijd wint.

 3. Ajax wint of tegenstander wint niet:
  Dit is een iets minder bekende Double Chance weddenschap bij Ajax. Als je deze weddenschap plaatst, wed je op twee uitkomsten: Ajax wint de wedstrijd of de tegenstander van Ajax eindigt de wedstrijd niet als winnaar. Dit betekent dat je zou winnen als Ajax de wedstrijd wint of als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt.

Wat zijn wedtips voor Double Chance wedden?

Waar moet je op letten bij Double Chance wedden op Ajax?

 1. Analyseer de vorm van het team:
  Voordat je een weddenschap plaatst, is het belangrijk om de vorm van het team te analyseren. Kijk naar de prestaties van Ajax in de afgelopen wedstrijden en hoe ze het doen in de competitie. Dit kan je helpen om een betere inschatting te maken van de kansen van Ajax om te winnen of gelijk te spelen.

 2. Bekijk de statistieken:
  Analyseer de statistieken van het team, zoals het aantal doelpunten dat ze hebben gescoord en het aantal doelpunten dat ze hebben geïncasseerd. Dit kan je helpen om een beter beeld te krijgen van de sterkte van het team en hoe waarschijnlijk het is dat ze de wedstrijd winnen.

 3. Kijk naar de blessures en schorsingen:
  Houd rekening met eventuele blessures of schorsingen van belangrijke spelers. Als een belangrijke speler van Ajax geblesseerd is of geschorst is, kan dit van invloed zijn op de prestaties van het team en de uitkomst van de wedstrijd.

 4. Houd rekening met de omstandigheden:
  Wat is het weer, maar ook de locatie van de wedstrijd. Dit kan van invloed zijn op de prestaties van het team en de uitkomst van de wedstrijd.

Conclusie

Kort samengevat kan Double Chance wedden een goede optie zijn voor gokkers die graag hun kansen vergroten bij het wedden op sportevenementen, zoals wedstrijden van Ajax. Bij Double Chance wedden wed je op twee uitkomsten van de wedstrijd, waardoor je meer kans hebt om te winnen dan bij het wedden op slechts één uitkomst.

Verantwoord spelen

Verantwoord spelen betekent dat gokken vooral leuk moet zijn en je altijd moet kunnen stoppen.
Indien je problemen ervaart met gokken, neem dan contact op met Loket Kansspel.

Populaire bookmakers

Circus
Free bets
€250