marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Wedden op Ajax, de 5 gouden regels

Er gaat niets boven een weddenschap op een sportwedstrijd. Voor de spanning, het geld of om je favoriete team of sporter te steunen.
Sportweddenschappen zijn voor de meeste gokkers een geweldige manier om het plezier bij het kijken naar een wedstrijd te vergroten.
Maar het is een “jungle out there”. Er zijn veel opties en mogelijkheden om sportweddenschappen af te sluiten bij veel verschillende bookmakers.
Daarom de 5 gouden regels bij het gokken op Ajax.

De 5 gouden regels die je winkans vergroten bij wedden op Ajax

Sportweddenschappen zijn voor de meeste mensen een spannend onderdeel van een sportwedstrijd of sporttoernooi.
Een weddenschap plaatsen terwijl je naar jouw favoriete sportteam kijkt, is iets waar miljoenen mensen over de hele wereld elke dag van genieten. Voor sommige spelers kan het plaatsen van een weddenschap echter leiden tot een probleem met het besteden van te veel tijd en/of geld. 
Gokken op Ajax wil dat jij het plezier in sportweddenschappen blijft houden en wil daarom graag benadrukken hoe belangrijk het is om bewust te zijn van verantwoord spelen. 

Gouden regel #1 Wed bij jouw beste bookmaker

Wedden op sportwedstrijden kan soms erg ondoorzichtig zijn.
Het verschil in uitbetalingspercentages tussen online bookmakers is  groot. De beste bookmakers bieden rond de 98% uitbetalingspercentage, de slechtste bookmakers rond de 92%. Dat verschil van 6% lijkt misschien niet veel, maar telt behoorlijk op over een langere periode.
Bijvoorbeeld: als je 200 weddenschappen per jaar plaatst voor € 10 per keer, geeft je beste bookmaker je € 120 meer contant geld op zak in vergelijking met een van de minder goede bookmakers. Deze berekening is gebaseerd op enkelvoudige weddenschappen. Bij meervoudige weddenschappen kan die € 120 aan extra geld makkelijk met 3 vermenigvuldigd worden.
Zorg er dus voor dat je je weddenschap plaatst bij de bookmaker die jouw de meeste waarde geeft. 

Gouden regel #2: laat je emoties achterwege

Een weddenschap plaatsen op je team of eigen land lijkt erg aantrekkelijk. En zo steun je je team natuurlijk ook. Maar misschien moet je jezelf een beetje inhouden. Een kleine inzet is ondersteunend, maar een substantiëlere weddenschap moet wel zonder emotie worden geplaatst. Fans van een bepaald team kunnen de kansen van “hun” team overschatten. Bookmakers weten dit en zullen dienovereenkomstig prijzen. Kies dus zorgvuldig je inzet. Dus baseer je weddenschappen op kennis en niet op hoop!

Gouden regel #3 kies het juiste moment

De inzet voor iedere sportwedstrijd wordt gestart op het moment dat de online bookmakers het wedden beschikbaar maken. Dat betekent overigens niet dat de odds niet zullen veranderen  gedurende de westrijd. Bookmakers hebben de neiging zich aan de uitbetalingsmarges te houden die ze aan het begin hebben ingesteld, maar ze kunnen de odds in de aanloop naar de wedstrijd verbeteren. Als Messi of Ronaldo een blessure oploopt, kun je er zeker van zijn dat de odds op respectievelijk Barcelona of Real Madrid groter worden. Dit resulteert in het verkleinen van weer andere odds. Houd belangrijke ontwikkelingen dus goed in de gaten. Als je het juiste moment kiest, kun je je inzetwaarde verbeteren.

Gouden regel #4: lees de kleine lettertjes

Zorg dat je bekend bent met de inzetregels van je bookmaker(s). Beperken ze je inzet? Hebben ze een speciale aanbieding die ook weddenschappen uitbetaalt als je team tweede wordt? Heb je betalingsverplichtingen bij eventuele overboekingen?
Als je goed voelt over de regels, voel je je ook goed over je sportweddenschap.

Gouden regel #5 kijk goed rond

Het loont zeker om naar verschillende bookmakers te kijken om te zien wie de beste odds voor jouw team heeft.

Populaire bookmakers

Circus
Free bets
€250